FOTO Un carabinier și tatăl său vitreg – reținuți în timp ce distribuiau droguri pe teritoriul capitalei 
Full Article 50 second read

FOTO Un carabinier și tatăl său vitreg – reținuți în timp ce distribuiau droguri pe teritoriul capitalei 

Un carabinier și tatăl său vitreg au fost reținuți, în timp ce distribuiau droguri pe teritoriul municipiului Chișinău. Reținerea a avut loc în seara zilei de joi. Pentru preluarea ulterioară de către cumpărători, cei doi împărțeau substanțele interzise pe teritoriul capitalei. 

Urmare a documentării efectuate de ofițerii Inspectoratului Național de Investigații și Direcției Generale Urmărire Penale a IGP, a fost stabilit că cei bărbații activau în cadrul unui magazin de droguri care primea comenzi pe internet.

După percheziționarea bănuiților și a domiciliului lor, oamenii legii au ridicat 40 pachețele autosigilante cu droguri de tip PVP, precum și 80.000 lei care ar proveni din trafic de droguri.

Urmează ca procurorii PCCOCS să le formuleze învinuirile și să depună demersurile de aplicare a arestului preventiv, pentru continuarea obiectivă a investigațiilor, timp în care potrivit legii aceștia se prevalează de prezumția nevinovăției.

FOTO Un carabinier și tatăl său vitreg - reținuți în timp ce distribuiau droguri pe teritoriul capitalei 

Telegram/Poliția Republicii Moldova


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: