Un copil de doi ani a căzut de la etaj în raionul Briceni
Full Article 1 minutes read

Un copil de doi ani a căzut de la etaj în raionul Briceni

Încă un copil a căzut de la înălțime. De această dată, cazul a avut loc în satul Țețcani, raionul Briceni, scrie Nord News. Potrivit sursei, tragedia ar fi avut loc luni, 18 iulie.

Sursa citată scrie că copilul, în vârstă de doar doi ani, ar fi căzut de la etajul doi al locuinței. Potrivit datelor preliminare, copilul se juca lângă geam. La un moment dat, acesta ar fi alunecat și a căzut în gol.

Micuțul a fost  internat de urgență la spital.

Poliția repetat vine cu un apel către părinți:

-Supravegheați în permanență copiii, în special dacă locuiți la bloc;

-asigurați-vă că micuții nu au acces la geam;

-montați dispozitive speciale pentru blocarea geamurilor.

De la începutul anului curent, doar în municipiul Chișinău, șapte minori au căzut de la înălțime în municipiul Chișinău. Autoritățile din capitală au anunțat că vor demara o acțiune de informare și sensibilizare a cetățenilor în acest sens, în perioada 18-27 iulie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: