Un deputat ucrainean a fost găsit împușcat într-o toaletă. Versiunile poliției și ale colegilor de partid
Full Article 1 minutes read

Un deputat ucrainean a fost găsit împușcat într-o toaletă. Versiunile poliției și ale colegilor de partid

Deputatul Valerii Davidenko din Rada Supremă de la Kiev a fost găsit împușcat sâmbătă seară, scrie Hromadske. Anunțul a fost făcut de ministrul ucrainean de Interne, Anton Gherascenko, care a precizat că trupul neînsuflețit al parlamentarului a fost descoperit în toaleta biroului său.

Din primele informații, deputatul a suferit o împușcătură în cap. Ministerul de Interne a precizat că sunt luate în calcul toate versiunile posibile ale cauzei tragediei, inclusiv cea  a unui suicid.

Unul dintre colegii parlamentarului din grupul „Doverie”, deputatul Serghei Șahov, respinge versiunea unui suicid și susține că aceasta a fost ucis.

„Sunt convins că acest om nu putea să-și ia viața. Insist că a fost ucis și trebuie desfășurată o anchetă. Ne-am văzut în parlament, nu am discutat, dar sunt convins că dacă ar fi avut probleme, ar fi cerut un sfat”, a declarat Șahov.

Ultima oară, deputatul Valerii Davîdenko a fost văzut la ședința Radei Supreme din 20 mai, iar ultima sa postare de pe Facebook a fost făcută în ajunul tragediei, pe tema coronavirusului.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: