Un englez a devenit cel mai bătrân bărbat în viață din lume. Ce vârstă are
Full Article 50 second read

Un englez a devenit cel mai bătrân bărbat în viață din lume. Ce vârstă are

John Tinniswood, cetățean al Marii Britanii, în vârstă de 111 ani, a devenit cel mai bătrân bărbat în viață din lume. Reprezentanții Guinness World Records i-au înmânat un certificat de recunoaștere al acestui statut, scrie BBC.

Bărbatul în vârstă de 111 ani își atribuie longevitatea consumului de pește și cartofi prăjiți, preparat tradițional britanic, în zilele de vineri, și drumețiilor regulate din tinerețe. Acesta recomandă „antrenarea minții” și exercitarea „cumpătării” în toate lucrurile.

John Tinniswood locuiește în prezent într-un azil de bătrâni din orașul Southport, Marea Britanie.

Precedentul deținător al titlului de cel mai bătrân bărbat din lume, Juan Vicente Perez Mora din Venezuela, s-a stins din viață pe 2 aprilie. Acesta a decedat la vârsta de 114 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: