Un jurnalist american a murit în războiul din Ucraina 
Full Article 2 minutes read

Un jurnalist american a murit în războiul din Ucraina 

În orașul ucrainean Irpeni a murit un jurnalist american, realizatorul de documentare Brent Renaud. Despre moartea jurnalistului a anunțat șeful poliției din regiunea Kiev, Andrei Nebytov.

Șeful poliției a publicat pe Facebook acreditarea de presă, care i-a fost dată jurnalistului de publicația The New York Times.

Un jurnalist american a murit în războiul din Ucraina 

Facebook/Андрій Нєбитов

Între timp, The New York Times declară că este la curent cu privire la decesul jurnalistului, dar – spune publicația – acesta nu a lucrat pentru ei.

„Suntem profund întristați de vestea morții lui Brent Renaud. Brent a fost un regizor talentat, care ani la rând a colaborat cu The New York Times. Deși a colaborat cu noi în trecut (ultima dată în 2015) el nu a lucrat din partea noastră în Ucraina. Mesajul că a lucrat în Ucraina din partea publicației noastre a apărut din motiv că el avea o acreditare asupra lui de la The New York Times care i-a fost eliberată pentru o misiune editorială în urmă cu mulți ani”, a comunicat publicația americană.

 

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: