Un maraton al vaccinării se va desfășura la Palatul Republicii din capitală
Full Article 1 minutes read

Un maraton al vaccinării se va desfășura la Palatul Republicii din capitală

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 în Republica Moldova continuă. În perioada 28, 29, 30 mai, un maraton al vaccinării se va desfășura la Palatul Republicii. Sunt îndemnați să participe toți doritorii de a fi imunizați.

Evenimentul se va desfășura la Palatul Republicii, situat în strada Maria Cebotari 16, în intervalul orelor 09:00 – 22:00. Vaccinarea va fi posibilă fără o programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate.

În cadrul maratonului, vor fi disponibile toate tipurile de vaccin împotriva COVID-19, aprobate în Republica Moldova, precum: AstraZeneca, Pfizer, Sinopharm, CoronaVac.

Maratonul va fi organizat cu suportul Centrului municipal de vaccinare din cadrul Spitalului „Sfânta Treime”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițeanu” și Colegiul de excelență de medicină și farmacie „Raisa Pacalo”.

***

Campania de imunizare a fost lansată la data de 2 martie, iar până în prezent, au fost vaccinate 306.610 persoane. La data de 18 mai, Comitetul Național de Coordonare a Imunizării a decis lansarea integrală a etapei a treia de vaccinare împotriva COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: