Un minor a fost agresat fizic lângă un magazin de la Botanica. Reacția poliției
Full Article 2 minutes read

Un minor a fost agresat fizic lângă un magazin de la Botanica. Reacția poliției

Un adolescent de 14 ani a fost agresat fizic în apropierea unui magazin din sectorul Botanica al capitalei. În urma unei postări publicate de către mama acestuia în seara de 25 aprilie, poliția capitalei a venit cu o reacție. Potrivit forțelor de ordine, cazul este investigat, însă făptașii nu au fost deocamdată identificați.

„În această după-amiază, 4 indivizi necunoscuți mi-au bătut băiatul cu picioarele în cap, în spate, l-au trântit la pământ și au tăbărât asupra lui cu sălbăticie. Totul s-a întâmplat la Kaufland Botanica, în timp ce băiatul meu adolescent, împreună cu prietenii săi, au intrat în magazin pentru cumpărături. Băiatul meu susține că indivizii agresivi erau în stare de ebrietate. Eu cred că erau drogați. Copilul meu este acasă, după investigații medicale vom vedea cât de tare a fost traumat. Am chemat echipajul 112. Aștept de o oră”, a scris mama adolescentului.

Ulterior, într-o altă postare, aceasta a precizat că a reușit să îl identifice pe unul dintre idivizii care i-au agresat fiul.

În această după-amiază, 4 indivizi necunoscuți, mi-au bătut băiatul cu picioarele în cap, în spate, l- au trântit la…

Publicată de Alina Matei pe Duminică, 25 aprilie 2021

Peste câteva ore, Direcția poliție a mun. Chișinău a venit cu o reacție. Oamenii legii au precizat că apelul la 112 a fost efectuat la ora 16:55. Forțele de ordine au fost informate că, în adiacentul magazinului de pe bd. Decebal, un minor de 14 ani ar fi fost agresat de câțiva indivizi necunoscuți. În scurt timp la fața locului a fost orientat un echipaj BPRO, care însă nu a reușit să depisteze idndivizii. Ulterior, victima împreuna cu mama sa, s-au prezentat la inspectoratul de Poliție Botanica.

„Cazul a fost înregistrat și este examinat. Urmează să stabilim toate circumstanțele în care a avut loc incidentul , să fie efectuată o expertiză medicală pentru stabilirea gravității leziunilor cu care s-a ales victima, urmează a fi identificate persoanele implicate pentru a fi atrase la răspundere conform legislației”, au precizat reprezentanții poliției capitalei.

❗️Referitor la postarea scrisă de către Dna Matei Alina , vizavi de un conflict cu aplicarea violenței în regiunea unui…

Publicată de Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău pe Duminică, 25 aprilie 2021

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: