Un minor din Ceadîr-Lunga a fugit din țară și a fost prins de grăniceri abia în Ucraina (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Un minor din Ceadîr-Lunga a fugit din țară și a fost prins de grăniceri abia în Ucraina (VIDEO)

Un adolescent de 15 ani a reușit să traverseze ilegal frontiera de stat și a fost reținut pe teritoriul Ucrainei. Potrivit unui comunicat publicat pe 12 martie, reținerea minorului a fost posibilă după un schimb de informații operative pe platforma moldo-ucraineană.

Incidentul a fost înregistrat pe 12 martie, după ce patrula Sectorului Poliției de Frontieră Valea Perjei a surprins o persoană în timp ce înainta, în fugă, dinspre Republica Moldova spre Ucraina. Deoarece nu a fost posibilă reținerea persoanei la linia frontierei de stat, au fost anunțați grănicerii ucraineni, care au intervenit în scurt timp.

Băiatul s-a dovedit un locuitor al orașului Ceadîr-Lunga, în vârstă de 15 ani. Acesta nu avea asupra sa niciun act de identitate și nu a putut să explice de ce a recurs la acest gest.

Conform procedurii, reprezentanții Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei au transmis minorul Poliției de Frontieră a R. Moldova, fiind preluat pentru audieri de către ofițerii de Urmărire Penală ai Direcției regionale Sud.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: