Un moldovean va fi judecat în Germania pentru crima unui om de afaceri ucrainean
Full Article 2 minutes read

Un moldovean va fi judecat în Germania pentru crima unui om de afaceri ucrainean

Un bărbat originar din Republica Moldova va compărea pe banca acuzaților, fiind învinuit de implicare în asasinarea unui om de afaceri ucrainean. Acesta a fost ucis în septembrie 2022 în Germania. Soția victimei bănuiește că este vorba despre o crimă la comandă, scrie Sud.ua.  

Potrivit sursei, pe 5 septembrie 2022, Boris L., care este co-proprietarul unui salon auto de elită, se afla la locul său de muncă și vorbea cu clienții, când un bărbat necunoscut a deschis focul asupra acestuia. 

Atacatorul a tras șapte focuri de armă asupra victimei și apoi a încercat să fugă cu o mașină în care îl aștepta un complice. Ambii au fost prinși de poliție în apropierea locului crimei.

În cadrul anchetei s-a stabilit că cei doi bărbați sunt Denis S., originar din Republica Moldova și Igor F. din Ucraina. Ambii ar fi călătorit în Germania cu scopul de a comite crima. 

Văduva lui Boris L. consideră că omorul soțului său a fost comandat de fostul partener de afaceri al acestuia. 

Pe 9 ianuarie, procurorii au prezentat suspecților acuzațiile de crimă. Bărbații își neagă vina. 

Procesul de judecată urmează să înceapă în martie 2023 la Tribunalul districtual din Hanovra.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: