(VIDEO) Un nou accident pe trecerea de pietoni. O tânără a ajuns la spital după ce a fost tamponată de un microbuz
Full Article 40 second read

(VIDEO) Un nou accident pe trecerea de pietoni. O tânără a ajuns la spital după ce a fost tamponată de un microbuz

O tânără de 27 de ani a fost tamponată, pe 10 februarie, de un microbuz pe o trecere de pietoni, de pe bulevardul Decebal, din capitală. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofțerul de presă a Poliției din mun. Chișinău Natalia Stati.

Apelul la Serviciul 112 a survenit la ora 09:48.

Un echipaj al poliției s-a deplasat la fața locului, unde a stabilit că un microbuz Mercedes, de pe ruta 103, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 59 de ani, a tamponat pe trecerea de pietoni o tânără de 27 de ani.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea ajutorului medical.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: