UPDATE Un ofițer de poliție este printre victimele răpuse de COVID-19 pe parcursul nopții
Full Article 2 minutes read

UPDATE Un ofițer de poliție este printre victimele răpuse de COVID-19 pe parcursul nopții

Încă un polițist a fost răpus de COVID-19. Potrivit unui comunicat publicat de Inspectoratul General al Poliției pe 20 iunie, este vorba despre un ofițer de 52 de ani, din Bălți, care a lucrat în organele poliției timp de 21 de ani.

„Luptând două săptămîni pentru viață, cu speranța de a învinge virusul, fiind un om energic, optimist, cu spirit de luptător, necătând la tratamentul urmat, în această noapte sănătatea polițistului brusc s-a înrăutățit. Azi dimineață, în jurul orei 04:30 organismul său a cedat”, se arată în mesajul publicat de IGP.

Bărbatul avea 52 de ani și avea la întreținere un copil minor. El a activat în cadrul Poliției din 1999. Soția acestuia este medic și s-a infectat și ea cu COVID-19, însă s-a tratat.

Ministerul Afacerilor Interne a publicat un comunicat prin care transmite condoleanțe rudelor victimei. În mesaj se precizează că ofițerul de poliție nu suferea de alte boli, însă starea sa de sănătate s-a înrăutățit din cauza unei pneumonii acute provocate de acest virus.

Precizăm că, potrivit comunicatului publicat în această dimineață de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, pe parcursul nopții trecute au decedat 8 pacienți infectați cu COVID-19. Bilanțul deceselor a ajuns la 458.

Pe 15 iunie, Ministerul Afacerilor Interne a anunțat despre decesul unui alt polițist infectat cu COVID-19 – un bărbat de 42 de ani. Potrivit datelor MAI, 281 de angajați ai instituției au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. În prezent, 104 angajați ai MAI se tratează.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: