Un pacient infectat cu COVID și-ar fi dat foc într-un spital din Cernăuți (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Un pacient infectat cu COVID și-ar fi dat foc într-un spital din Cernăuți (VIDEO)

Un om a murit, iar altul a fost rănit în urma unui incendiu care s-a produs în Spitalul nr. 1 din orașul Cernăuți, Ucraina. Portalul Ukrainskaya Pravda scrie că incidentul a avut loc într-un salon unde sunt tratați pacienții infectați cu COVID-19. Potrivit autorităților, o persoană infectată cu coronavirus și-ar fi dat foc.

Focul a izbucnit în jurul orei 13:00, la cel de-al doilea etaj al clădirii de cinci etaje, unde erau tratați pacienții infectați cu COVID. În rezultat, un om a murit, iar altul a suferit arsuri grave și a fost internat în secția de reanimare.

Potrivit primarului orașului, din cauza mirosului „insuportabil”, 20 de pacienți au fost transferați în alte instituții medicale.

Presa din țara vecină scrie că, inițial, a fost luată în calcul versiunea unui scurtcircuit sau cea a exploziei unei butelii cu oxigen. În prezent, aceste ipoteze au fost excluse.

Principala versiune este faptul că unul dintre pacienți s-a stropit cu spirt și și-a dat foc. Acesta nu a mai putut fi salvat. Focul s-a extins și la patul vecin. Salteaua s-a aprins, iar un alt pacient a suferit arsuri grave.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: