Un polițist din Dondușeni a accidentat mortal o femeie și a fugit de la fața locului
Full Article 1 minutes read

Un polițist din Dondușeni a accidentat mortal o femeie și a fugit de la fața locului

O femeie de 66 de ani, originară din satul Tîrnova, raionul Dondușeni, a murit în urma unui accident rutier. Poliția a fost sesizată pe 11 iulie, în jurul orei 22:00. 

Polițiștii au stabilit că femeia se deplasa pe partea stângă a carosabilului, când a fost tamponată de un automobil. După impact, șoferul  și-a continuat deplasarea.
În urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Dondușeni, la scurt timp, a fost identificat automobilul de marca Volkswagen, implicat în accident, dar și șoferul care se afla la volan. Acesta s-a dovedit a fi angajat al Inspectoratului de poliție Dondușeni, în vârstă de 26 de ani. În momentul accidentului, acesta se afla în afara serviciului.
Fiind testat alcoolscopic, s-a stabilit că tânărul avea o concentrație de alcool de 0,65 mg/l în aerul expirat. Acesta a declarat colegilor săi, că a consumat alcool după ce a comis accidentul. Reieșind din acest fapt, polițistului i-au fost preluate probe biologice, care urmează să stabilească perioada când a consumat alcool.
Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar șoferul a fost reținut pentru 72 de ore.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: