Un șofer din Anenii Noi a urcat beat la volan și a provocat un accident în timp ce încerca să fugă de poliție (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Un șofer din Anenii Noi a urcat beat la volan și a provocat un accident în timp ce încerca să fugă de poliție (FOTO)

Un bărbat de 60 de ani, locuitor al satului Mereni, raionul Anii Noi, a provocat un accident în orașul Sângerei, în timp ce încerca să fugă de poliție. Testele au arătat că acesta era în stare de ebrietate la volan.

Bărbatul de 60 de ani conducea o mașină de model Toyota. Acesta a fost somat să oprească, după ce radarul a depistat că autoturismul se deplasa cu 113 km/h pe drumul local din apropierea satului Mîndreștii Noi, raionul Sîngerei.

Polițiștii de patrulare l-au somat să oprească mașina, însă conducătorul auto nu s-a conformat cerințelor legale, accelerând și punând în pericol alți participanți la trafic. Pe strada Independenței, din orașul Sîngerei, conducătorul auto, din cauza vitezei, s-a ciocnit într-o mașină Toyota Corolla, care era parcată pe marginea carosabilului.
Oamenii legii au stabilit că șoferul se afla în stare de ebrietate. Testul de alcoolemie a indicat 0,93 mg/l.
În urma accidentului rutier, bărbatul a fost transportat la SR Sîngerei pentru îngrijiri medicale.

Acesta este documentat pentru depășirea limitei de viteză, stare de ebrietate avansată la volan, nestoparea mașinii la indicațiile polițiștilor și provocarea unui accident rutier.

Din 2017, șoferii sunt sancționați dacă nivelul concentrației de alcool în sânge depășește 0,3 g/l și în aerul expirat – 0,15 mg/l.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi persoane în picioare

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: