VIDEO Un șofer din Chișinău a rămas fără mașină. Doi tineri i-au răpit automobilul și ar fi nimerit într-un accident 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un șofer din Chișinău a rămas fără mașină. Doi tineri i-au răpit automobilul și ar fi nimerit într-un accident 

Doi tineri de 21 și 22 de ani au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind suspectați de răpirea unui automobil din sectorul Botanica al capitalei. Aceștia au declarat că au răpit mașina pentru a se plimba, iar la ieșirea din Sîngera au pierdut controlul volanului și s-au tamponat într-un obstacol, iar automobilul a luat foc.

Suspecții, în timp ce se aflau în curtea unui bloc de locuit de pe bd. Dacia, au răpit un automobil de marca „Lada Samara” și s-au deplasat într-o direcție necunoscută.

În cadrul cercetării la fața locului, polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul răpirii unității de transport.

Totodată, în timpul documentării, polițiștii au primit un alt apel de la serviciul 112, precum că într-o fâșie forestieră, la ieșirea din Sîngera, se află un automobil în flăcări care, conform orientării ar fi cel răpit. În urma lichidării incendiului s-a stabilit că este vorba despre mașina răpită.

Prejudiciul cauzat a fost estimat de proprietar la 100 000 de lei.

Suspecții au fost identificați și reținuți. Aceștia au declarat că au răpit mașina pentru a se plimba, iar la ieșirea din Sîngera au pierdut controlul volanului și s-au tamponat într-un obstacol, iar automobilul a luat foc.

Tinerii s-au dovedit a fi anterior judecați pentru circulația ilegală a drogurilor.

Suspecții sunt cercetați penal pentru „Răpirea mijlocului de transport”, care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 3 la 5 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: