Un tânăr de 22 de ani, transportat în capitală de echipajul SMURD Iași. Acesta a avut de suferit în urma unui accident rutier
Full Article 50 second read

Un tânăr de 22 de ani, transportat în capitală de echipajul SMURD Iași. Acesta a avut de suferit în urma unui accident rutier

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost transportat de echipajul aero-medical SMURD Iași, după ce acesta a avut de suferit în urma unui accident rutier, care s-a produs în dimineața zilei de 8 august, în localitatea Răcăria din raionul Râșcani.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), în urma impactului bărbatul a rămas blocat în autoturismul avariat. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care a efectuat lucrări de deblocare a victimei.

Bărbatul a suferit diverse traumatisme și a fost preluat de medici la spitalul raional. În urma investigațiilor medicale a fost luată decizia de transportare urgentă a acestuia în capitală pentru intervenții medicale. Pacientul a fost preluat cu elicopterul SMURD, fiind monitorizat constant pe parcursul zborului de medicii și paramedicii români.

Menționăm că de la începutul anului 2020, aceasta este a douăsprezecea operațiune aero-medicală transfontalieră realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: