(FOTO) Un ucrainean a trecut apele râului Nistru pe o barcă gonflabilă. Bărbatul cere azil în Republica Moldova
Full Article 40 second read

(FOTO) Un ucrainean a trecut apele râului Nistru pe o barcă gonflabilă. Bărbatul cere azil în Republica Moldova

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, cetățean ucrainean, a încercat să traverseze ilegal frontiera de stat a Republicii Moldova. Tentativa a avut loc pe pe 16 februarie, în jurul orei 18:30.

Bărbatul a fost observat în timp ce trecea apele râului Nistru, cu o barcă gonflabilă, din Ucraina în Republica Moldova. Polițiștii de frontieră și grănicerii ucraineni au acționat în coordonare, iar ca rezultat persoana era așteptată pe malul moldovenesc al Nistrului.

În cadrul procedurilor de documentare a cazului, polițiștii de frontieră din SPF Otaci au primit din partea străinului solicitarea de azil pe teritoriul R. Moldova.

Cercetările pe caz continuă în vederea elucidării circumstanțelor.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: