Un vicedirector al Institutului Oncologic și un ex-secretar de stat au fost aleși în funcții de conducere în cadrul PDCM (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Un vicedirector al Institutului Oncologic și un ex-secretar de stat au fost aleși în funcții de conducere în cadrul PDCM (FOTO)

În cadrul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), condus de Ion Chicu, a fost constituită Organizația Teritorială Chișinău și 5 organizații teritoriale de sector. Printre persoanele alese în fruntea acestor organizații se numără Marina Golovaci, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), Ala Grecu, vicedirector al Institutului Oncologic, precum și Marin Ursachi, director al instituției “Baza Auto a Cancelariei de Stat”.

Potrivit liderului PDCM Ion Chicu, președinte al Organizației Teritoriale Chișinău a fost aleasă Marina Golovaci, medic de specialitate, fost secretar de stat din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Organizația Teritorială Centru a PDCM va fi condusă de către Ala Grecu, vicedirector al Institutului Oncologic, iar vicepreședinții organizației au fost aleși Tudor Crigan și Natalia Cernat, ambii juriști de specialitate. Secretarul executiv al OT Centru este Anastasia Monastîrschi, medic oncolog.

Organizația Teritorială Buiucani va fi condusă de Marin Ursachi, director al “Bazei Auto a Cancelariei de Stat”, inginer de specialitate, iar vicepreședinții sunt Viorel Evstrati, inginer pentru protectia mediului și Cezara Dilevschi, medic – psihoterapeut. Secretar executiv este Aliona Rojco, inginer mecanic în industria alimentară.

Organizația Teritorială Botanica va fi condusă de Natalia Cojușneanu, chirurg pediatru de specialitate, fost director al Centrului Național de Chirurgie Pediatrică N. Gheorghiu, iar în prezent coordonator de proiecte în cadrul unei fundații de binefacere. Vicepreședinți ai organizației au fost aleși Grigore Păun, specializat în pediatrie și Maria Raileanu, pedagog–culturolog. Secretar executiv al OT Botanica a fost aleasă Ina Răducan, specialist în psihologie și psihopedagogie.

Organizația Teritorială Ciocana va fi condusă de Romeo Cereteu, economist, ex-director interimar al IP Centrul de Excelenţă în Economie şi Finanţe. Vicepreședinții organizației sunt Natalia Țurcan, master în științe ale educației și Liudmila Colța, inginer în tehnologia industriei alimentare. Secretar executiv a fost ales juristul Vasile Popa.

Organizația Teritorială Rîșcani va fi condusă de Victor Coadă, administrator de întreprindere, fost șef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat. Vicepreședinții organizației sunt Eduard Biriucov, economist și Crina Stratan, expert în relații internaționale. Secretar executiv a fost aleasă Angela Dabija, jurist.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: