Unii moldoveni, aflați peste hotare, nu vor putea reveni de Paște în Republica Moldova. Igor Dodon explică care este motivul
Full Article 2 minutes read

Unii moldoveni, aflați peste hotare, nu vor putea reveni de Paște în Republica Moldova. Igor Dodon explică care este motivul

O bună parte din moldovenii aflați peste hotare nu vor putea reveni de Paște în Republica Moldova. Declarațiile au fost făcute de Igor Dodon în cadrul platformei „Președintele răspunde”, astăzi, 13 martie. 

„În ceea ce ține de revenirea de Paște. Eu cred că o bună parte din moldoveni care se află peste hotare și în special în Italia, nu vor putea să revină în această perioadă acasă”, a spus Dodon. „Nu de aceea că noi nu îi primim, dar de aceea că sunt aceste zone de carantină deja impuse de țări pe traseul de a reveni acasă”, a mai declarat șeful statului.

„Stimați concetățeni, nu riscați să porniți la drum cu familiile pentru că puteți să rămâneți în zonele de tranzit, în carantină pe două-trei săptămâni și o să întâlniți Paștele undeva la frontiera cu România, Austria sau Ungaria. Ar fi bine să păstrăm calmul, să rămâneți la domiciliu pentru a trece peste această perioadă dificilă”, a mai menționat Igor Dodon.

Precizăm că România a anunțat închiderea a două puncte de trecere a frontierei cu Republica Moldova. Totodată, și Ucraina planifică închiderea unor puncte de trecere a frontierei cu vecinii săi.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: