Unire prin artă. Artiști plastici moldoveni și români își vor expune lucrările la o expoziție din București
Full Article 40 second read

Unire prin artă. Artiști plastici moldoveni și români își vor expune lucrările la o expoziție din București

Cu ocazia Zilei Culturii, pe 13 ianuarie, la București va fi inaugurată o expoziție de pictură cu lucrări ale artiștilor plastici din Republica Moldova și România. 

Acțiunea este organizată de Ambasada Republicii Moldova la București, în cooperare cu Centrul Cultural „Mihai Eminescu”.

„Expoziția de pictură ce va reuni lucrări ale artiștilor plastici din Republica Moldova și România, participanți ai Taberei de creație desfășurată în toamna anului 2022, la Butuceni, Orhei”, comunică reprezentanții Ambasadei.

Lucrările vor fi vernisate la Galeria Calderon Art Studio, începând cu ora 18.00.

Totodată se menționează că în cadrul evenimentului, în ajunul zilei de naștere a poetului Mihai Eminescu, va răsuna poemul Luceafărul, în interpretarea actriței din Republica Moldova Lia Sinchevici.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: