„Va trebui să mă adresez în instanță pentru a-mi proteja onoarea și demnitatea”. Platon așteaptă scuze de la Maia Sandu
Full Article 2 minutes read

„Va trebui să mă adresez în instanță pentru a-mi proteja onoarea și demnitatea”. Platon așteaptă scuze de la Maia Sandu

Veaceslav Platon așteaptă scuze din partea liderului Partidului de Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu, care l-a acuzat că a pregătit o nouă schemă de fraudă bancară alături de actualul președinte Igor Dodon. Pe 9 noiembrie, omul de afaceri s-a adresat PAS-ului, menționând că, dacă Sandu nu își cere scuze, o va da în judecată.

Platon a anunțat PAS că este gata să renunțe la procesul împotriva lui Sandu dacă aceasta își cere scuze. „În caz de refuz, va trebui să mă adresez în instanță pentru a-mi proteja onoarea și demnitatea”, a spus el.

Platon a spus că va cere despăgubiri pentru prejudiciul moral în valoare de 1 leu în instanță. „Dar această sumă se poate modifica în funcție de daunele pe care mi le va provoca”, a adăugat Platon.

Maia Sandu a declarat în cadrul unui briefing de presă că Veaceslav Platon pune la cale un furt bancar de proporții, iar oponentul ei, candidatul independent susținut de socialiști, Igor Dodon, i-a dat undă verde.

Maia Sandu a mai spus că „Igor Dodon a cerut ajutorul celor mai mari bandiți, eliberându-i de la închisoare sau micșorându-le termenul de condamnare. Acești bandiți merg la agenții economici cu pistolul la tâmplă și cer bani pentru finanțarea lui Igor Dodon. Actualul președinte i-a dat undă verde lui Platon pentru o nouă hoție bancară. Pune la cale o nouă fraudă bancară de proporții”.

De cealaltă parte, purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon a respins acuzațiile: „Aberațiile electorale ale doamnei Maia Sandu se situează undeva între comic și cosmic. Dumneaei va înregistra în această campanie recordul la nesimțire politică”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: