„Va trebui să mă adresez în instanță pentru a-mi proteja onoarea și demnitatea”. Platon așteaptă scuze de la Maia Sandu
Full Article 2 minutes read

„Va trebui să mă adresez în instanță pentru a-mi proteja onoarea și demnitatea”. Platon așteaptă scuze de la Maia Sandu

Veaceslav Platon așteaptă scuze din partea liderului Partidului de Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu, care l-a acuzat că a pregătit o nouă schemă de fraudă bancară alături de actualul președinte Igor Dodon. Pe 9 noiembrie, omul de afaceri s-a adresat PAS-ului, menționând că, dacă Sandu nu își cere scuze, o va da în judecată.

x

Platon a anunțat PAS că este gata să renunțe la procesul împotriva lui Sandu dacă aceasta își cere scuze. „În caz de refuz, va trebui să mă adresez în instanță pentru a-mi proteja onoarea și demnitatea”, a spus el.

Platon a spus că va cere despăgubiri pentru prejudiciul moral în valoare de 1 leu în instanță. „Dar această sumă se poate modifica în funcție de daunele pe care mi le va provoca”, a adăugat Platon.

Maia Sandu a declarat în cadrul unui briefing de presă că Veaceslav Platon pune la cale un furt bancar de proporții, iar oponentul ei, candidatul independent susținut de socialiști, Igor Dodon, i-a dat undă verde.

Maia Sandu a mai spus că „Igor Dodon a cerut ajutorul celor mai mari bandiți, eliberându-i de la închisoare sau micșorându-le termenul de condamnare. Acești bandiți merg la agenții economici cu pistolul la tâmplă și cer bani pentru finanțarea lui Igor Dodon. Actualul președinte i-a dat undă verde lui Platon pentru o nouă hoție bancară. Pune la cale o nouă fraudă bancară de proporții”.

De cealaltă parte, purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon a respins acuzațiile: „Aberațiile electorale ale doamnei Maia Sandu se situează undeva între comic și cosmic. Dumneaei va înregistra în această campanie recordul la nesimțire politică”.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: