VIDEO A urcat la volan, deși i se împleticea limba din cauza alcoolului consumat. Ce le-a spus polițiștilor
Full Article 2 minutes read

VIDEO A urcat la volan, deși i se împleticea limba din cauza alcoolului consumat. Ce le-a spus polițiștilor

Un bărbat de 43 de ani din orașul Dondușeni a fost oprit de polițiștii de patrulare, iar testul de alcoolemie a demonstrat că acesta era în stare avansată de ebrietate. Cazul a avut loc în data de 18 februarie, în jurul orei 12.00, pe traseul Telenești – Soroca, în apropriere de satul Ordășei.

Șoferul unui automobil de marcă VAZ a fost stopat de inspectorii de patrulare pentru deplasare haotică. La volan se afla un bărbat de 43 de ani, locuitor al orașului Dondușeni vizibil în stare de ebrietate. Ofițerii de patrulare imediat au înlăturat șoferul de la volanul mașinii.

A pornit beat la volan, în plină zi, însă a fost stopat de INP

A pornit beat la volan, în plină zi, însă a fost stopat de #INP Cazul a avut loc în jurul orei 12:00, pe traseul Telenești – Soroca, în apropriere de satul Ordășei. Șoferul unui automobil de marcă VAZ a fost stopat de inspectorii de patrulare pentru deplasare haotică. La volan se afla un bărbat de 43 de ani, locuitor al orașului Dondușeni vizibil în stare de ebrietate. Ofițerii de patrulare imediat au înlăturat șoferul de la volanul mașinii. Testat cu aparatul alcoolscopic s-a confirmat că individul era în stare de ebrietate avansată, alcoolul în aerul expirat fiind de 1,12 mg/l. Acesta venea de la un magazin unde a „servit un pic”, după care s-a pornit casă cu mașina. Conducătorul auto este documentat penal pentru conducerea unui vehicul în stare de ebrietate avansată.Nu fiți indiferenți dacă sunteți martori ai unor tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului, anunțați imediat poliția la numărul 067 112 902. Salvează viața șoferului, pietonului întâlnit în cale sau unei familii care se deplasează cu mijlocul de transport regulamentar.

Geplaatst door Inspectoratul Național de Patrulare al IGP op Dinsdag 18 februari 2020

Testat cu aparatul alcoolscopic s-a confirmat că individul era în stare de ebrietate avansată, alcoolul în aerul expirat fiind de 1,12 mg/l. Acesta le-a spus polițiștilor că tocmai de întorcea de la un magazin unde, consumase „un pic” de alcool. Conducătorul auto este documentat penal pentru conducerea unui vehicul în stare de ebrietate avansată.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă persoanele care au observat tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului, să anunțe poliția la numărul 067 112 902, pentru a preveni o tragedie. 

x