VIDEO Activistul Pavel Grigorciuc a aruncat cu bani spre Sergiu Litvinenco: „De la domnul Plahotniuc”
Full Article 1 minutes read

VIDEO Activistul Pavel Grigorciuc a aruncat cu bani spre Sergiu Litvinenco: „De la domnul Plahotniuc”

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a hotărât să-l desemneze pe Vitalie Chișca, procuror în Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, pentru a examina aspectele invocate de Pavel Grigorciuc într-o adresare. Cel din urmă a cerut să fie verificată averea procurorului general interimar Ion Munteanu. Totodată activistul a solicitat ca procurorul să fie demis. După ce CSP a desemnat procurorul care va examina aspectele, activistul a aruncat cu bani în ministrul Justiției Sergiu Litvinenco. 

Hotărârea privind desemnarea procurorului Vitalie Chișca să examineze aspectele invocate de Pavel Grigorciuc a fost luată pe 16 decembrie.

Ulterior, în cadrul ședinței, activistul Pavel Grigorciuc a aruncat cu bani în ministrul Justiției Sergiu Litvinenco. „De la domnul Plahotniuc pentru că sunteți ministru al Justiției”, a comunicat activistul.

Menționăm că tot astăzi, CSP l-a desemnat pe procurorul Vitalie Chișca pentru examinarea acțiunilor pretins ilegale ale procurorului general interimar. Aceasta după ce procurorul general interimar, Ion Munteanu, a sesizat Consiliul după ce i-a fost spart e-mailul și contul de Telegram, iar mai multe conversații au fost publicate pe o pagină web.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: