VIDEO Adrian Bradu, adolescentul din Moldova care a impresionat juriul „Românii au talent”: „Îmi place naturalețea asta”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Adrian Bradu, adolescentul din Moldova care a impresionat juriul „Românii au talent”: „Îmi place naturalețea asta”

Adrian Bradu, un adolescent din Republica Moldova, merge mai departe în show-ul „Românii au Talent”, sezonul 14. S-a întâmplat după ce, în cadrul ediției din 29 martie, a primit patru de „Da” de la jurații concursului de talente, pe care i-a cucerit cu o compoziție muzicală interpretată la acordeon și cu vocea. 

Adrian Bradu a interpretat la acordeon și cu vocea piesa „Mărioară de la gorj”, de Maria Tănase, pe scena „Românii au talent”.

Cei patru jurați ai concursului s-au arătat încântați de numărul tânărul artist.

A fost totul atât de natural și plăcut să-ți aud glasul de copil. Nimic forțat, n-ai vrut să pari ca altcineva, să cânți ca un adult, să se audă nu știu ce vibrato. Și îmi place naturalețea asta și inocența pe care am simțit-o în vocea ta. Ai timp să te maturizezi. Ce am văzut acum mi s-a părut adorabil”, a spus cântăreața Andra, membră a juriului.

Ulterior, juriul a acordat patru de „Da” adolescentului și, astfel, acesta a trecut în următoarea etapă a concursului de talente.

Pasiunea pentru muzică

​Adrian Bradu are 14 ani și este originar din Edineț, Republica Moldova. Este un muzician talentat care cântă la nu mai puțin de șase instrumente: acordeon, pian, saxofon, flaut dulce, tobă și fluier. Potrivit lui, dintre toate, acordeonul îi este cel mai drag deoarece îi permite să exprime o gamă largă de emoții.

Bunicul său a fost cel care l-a introdus în lumea muzicii, ducându-l la școala de muzică. În familia sa, doar frații mai mici împărtășesc pasiunea lui Adrian, relatează relatează protv.ro. Părinții săi lucrează în construcții în Chișinău, mama fiind zugrav, iar tatăl se ocupă cu montarea gresiei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: