VIDEO Aeroportul Chișinău: Un pasager revenit în țară după 5 ani s-a pomenit cu cătușe pe mâini
Full Article 50 second read

VIDEO Aeroportul Chișinău: Un pasager revenit în țară după 5 ani s-a pomenit cu cătușe pe mâini

Un bărbat de 30 de ani, domiciliat în municipiul Chișinău și anunțat în căutare internațională în anul 2017, a fost reținut în timp ce intra în țară la Aeroportul Internațional Chișinău. Reținerea a avut loc în baza sentinței Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani. 

Bărbatul este învinuit că în timp ce mergea pe o stradă din mun. Chișinău ar fi atacat un bărbat, încercând să-i sustragă inelul din aur de pe deget. Victima s-a ales cu multiple traumatisme și fracturi.

Bănuitul a deposedat victima de telefonul mobil, după care a părăsit locul infracțiunii.

Poliția menționează că suspectul nu este la prima abatere de la lege, iar pentru fapta comisă el riscă pedeapsă cu închisoare de la 10 la 12 ani.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: