VIDEO „Am cumpărat mașina de la un om inteligent!”. Un Hummer de-a lui Plahotniuc a ajuns în Găgăuzia
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Am cumpărat mașina de la un om inteligent!”. Un Hummer de-a lui Plahotniuc a ajuns în Găgăuzia

O mașină de model Hummer care a aparținut fostului președinte al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Plahotniuc, a fost cumpărată de un deputat din legislativul Găgăuziei. Informația a fost confirmată chiar de către Ilia Uzun, în cadrul ședinței de ieri, 18 decembrie, a Adunării Populare de la Comrat. 

Deputatul a confirmat că a cumpărat un Hummer de la Plahotniuc, cu precizarea că au fost „banii săi, proprii, câștigați cinstit”.

„Am spus că am cumpărat mașina în cadrul unei intervenții la televizor. 100 de oameni au venit la mine și m-au amenințat cu mitraliere. Ei spuneau că mașinile sunt furate. Eu am recunoscut că am cumpărat una de la Plahotniuc. Am confirmat acest lucru”, a spus Uzun.

Mai mult, deputatul susține că nu regretă achiziția.

„Vreau să vă spun că nu regret că am cumpărat această mașină de la el. Am cumpărat-o de la o persoană inteligentă. Am cumpărat-o cu banii mei, bani câștigați cinstit. Am plătit toate impozitele”, a mai spus Ilia Uzun.

În declarația de avere pe anul 2018, Uzun indică că este proprietarul unui automobil Hummer produs în 2003 pe care l-a cumpărat în 2013. Valoarea autoturismului este estimată la 120 de mii de lei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: