VIDEO Amenințată cu publicarea unor fotografii intime. Un bărbat riscă până la 10 ani de închisoare pentru șantaj
Full Article 2 minutes read

VIDEO Amenințată cu publicarea unor fotografii intime. Un bărbat riscă până la 10 ani de închisoare pentru șantaj

Un tânăr de 21 de ani, originar din raionul Ialoveni, riscă până la 10 ani de închisoare pentru șantaj. Potrivit unui comunicat publicat luni, 23 martie, de poliție, dosarul a fost inițiat pe 18 martie, după ce o locuitoare a capitalei, în vârstă de 35 de ani, a depus o plângere la poliție, pe motiv că este șantajată de un bărbat pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare.

Potrivit oamenilor legii, suspectul i-a spus victimei că deține fotografii în care aceasta a pare în ipostaze compromițătoare. El i-a cerut 10 mii de lei pentru a nu le publica pe internet. Ulterior, în urma discuțiilor, femeia a convenit să-i transmită suma de 5 000 lei.

Riscă până la 10 de închisoare pentru șantaj

O femeie în vârstă de 35 ani, locuitoare a capitalei, s-a adresat cu o plângere la Inspectoratul de Poliție Botanica al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, precum că este șantajată de către un bărbat cu care a făcut cunoștință pe rețelele de socializare, care deține poze compromițătore și amenința că le v-a publica pe rețelele de socializare.toate detaliile aici: http://politiacapitalei.md/risca-pana-la-10-de-inchisoare-pentru-santaj/

Geplaatst door Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău op Maandag 23 maart 2020

Astfel, la data de 19 martie, femeia s-a întâlnit cu un tânăr, pentru a-i transmite banii, iar acesta a fost reținut de ofițerii de investigație a IP Botanica. Individul a fost escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale, tânărul care s-a dovedit a fi în vârstă de 20 ani, a recunoscut că a fost intermediar, fiind rugat de către un cunoscut să meargă la întâlnire pentru a lua banii.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 189, alin.(3), Cod Penal al RM. Menționăm că șantajul se pedepsește cu închisoare de la 7 la 10 ani și cu amendă în mărime de până la 117 500 de lei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: