VIDEO Andra a cântat alături de Oleg Spînu, tânărul de 16 ani care a făcut furori la „Românii au talent”: „Un băiat extrem de talentat”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Andra a cântat alături de Oleg Spînu, tânărul de 16 ani care a făcut furori la „Românii au talent”: „Un băiat extrem de talentat”

Interpretul moldovean Oleg Spînu, în vârstă de 16 ani, a cântat pe 23 septembrie, alături de Andra, la Bacău – așa cum cunoscuta interpretă din România i-a promis, în finala „Românii au talent”. Acompaniați de orchestra fraților Advahov, Andra și Oleg Spînu au cântat piesa „Bine-i șade mesei mele”, din repertoriul artistului moldovean Ion Paladi.

„Promisiunea s-a împlinit! L-am invitat pe Oleg, concurentul de la Românii au talent, la evenimentul nostru „Tradițional 2” de la Bacău. Un moment magic și plin de talent!”, a scris celebra artistă din România pe o platformă de socializare.

După cum a menționat Andra de pe scena de la Bacău, vizita lui Oleg Spînu în România s-a lăsat cu mai multe peripeții.

„El vine din Chișinău, are 16 ani și astăzi și-a dat seama la vamă că nu mai are pașaport. A trebuit să se întoarcă înapoi, să își facă repede pașaportul și să ajungă la concert. Și ce credeți? A ajuns! Este un băiat extrem de talentat. Sunt sigură că l-ați văzut la Românii au talent și vreau să-l primiți cu aplauze pe Oleg Spînu. I-am promis că o să-l iau cu mine aici, la Bacău”, a declarat Andra..

Amintim că Oleg Spînu, originar din Republica Moldova, a obținut locul 3 la concursul „Românii au Talent”. În marea finală, care s-a desfășurat pe 12 mai 2023, adolescentul a impresionat jurații cu piesa „I Wanna be like you”. Membrii juriului au avut atunci doar cuvinte de laudă după interpretarea lui Oleg Spînu și l-au aplaudat în picioare.

„Doamne cât de frumos a fost! Ne-ai surprins și la semifinale, dar și acum ai făcut-o. Muzica este în ADN-ul tău. N-ai cum, n-ai nicio scăpare tu asta trebuie să faci. Mă bucur că voi cânta cu tine pe 23 septembrie la Bacău și dacă se poate la mai multe concerte. Te felicit din toată inima”, a spus atunci Andra.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: