VIDEO Aproape 50 de zboruri au înregistrat întârzieri la Moscova. Rusia acuză Ucraina de atac cu drone 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Aproape 50 de zboruri au înregistrat întârzieri la Moscova. Rusia acuză Ucraina de atac cu drone 

Aproape 50 de zboruri au înregistrat întârzieri la Moscova, unele urmau să decoleze, altele – să aterizeze. Încă 6 zboruri au fost anulate, scrie TASS.

Către ora 6 dimineața se cunoștea despre șase zboruri care întârziau la aeroportul Domodedovo și două erau anulate. La Vnukovo întârziau 17 zboruri iar unul era anulat. La Șeremetievo întârziau 23 de zboruri, iar la Jukovski – 3.

Ulterior, Agenţia federală rusă de transport aerian a anunțat că aeroporturile din Moscova și Jukovski de lângă Moscova funcționează, iar în timpul restricțiilor pe aerodromurile alternative au plecat 5 aeronave. 

Primarul Moscovei Serghei Sobianin a scris pe Telegram că forțele rusești de apărare aeriană au distrus drone în regiunea Kaluga și în raionul Istrinskii din regiunea Moscovei. Forțele de apărare aeriană ar fi distrus și o dronă, care zbura spre Moscova, în regiunea Tver. Dronele, potrivit lui Sabianin, încercau să efectueze un atac asupra Moscovei. El a adăugat că preliminar nu sunt informații despre distrugeri sau victime.

Înainte de aceasta, reprezentanții Ministerului rus al Apărării au declarat că atacul a fost lansat de Kiev. Partea ucraineană nu a comentat deocamdată acuzațiile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: