VIDEO Au pus în circulație valută falsă. Două persoane din centrul țării, reținute de oamenii legii 
Full Article 50 second read

VIDEO Au pus în circulație valută falsă. Două persoane din centrul țării, reținute de oamenii legii 

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, de comun cu angajații Inspectoratul Național de Investigații, au deconspirat o schemă infracțională de punere în circulație a valutei false. Activitatea membrilor unui grup criminal organizat a fost monitorizată începând cu ianuarie 2022.

În seara zilei de 27 iunie curent, doi bărbați din centrul țării au fost reținuți pentru 72 de ore și audiați de procurorii PCCOCS, care urmează să determine necesitatea solicitării aplicării arestului preventiv pentru 30 de zile în privința acestora.

„Două milioane de ruble rusești false și o mie de dolari americani falși au fost scoși din circulație, grație eforturilor de prevenire ale autorităților de drept”, comunică Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Procuratura menționează că investigațiile continuă, în vederea elucidării altor aspecte ale infracțiunii investigate.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: