VIDEO Beat la volan, în plină pandemie. Un șofer agresiv a insultat polițiștii care i-au cerut să prezinte actele
Full Article 2 minutes read

VIDEO Beat la volan, în plină pandemie. Un șofer agresiv a insultat polițiștii care i-au cerut să prezinte actele

Un bărbat de 38 de ani, originar din localitatea  Cruzești, municipiul Chișinău, s-a ales cu două dosare penale. Totul după ce a urcat în stare de ebrietate la volan, iar la solicitarea polițiștilor de patrulare de a prezenta actele, a reacționat agresiv și a insultat oamenii legii. 

Potrivit unui comunicat publicat de poliție, cazul a avut loc în noaptea de 31 martie, lângă o stație PECO din capitală. Câțiva  angajați ai Inspectoratului de Poliție Buiucani, în timpul activității, au observat un conducător auto care a coborât dintr-un automobil și avea un comportament echivalent cu starea de ebrietate. Bărbatul  a intrat în magazinul stației PECO, iar peste puțin timp a urcat din nou la volan, cu intenția de a-și continua deplasarea.

Imediat, polițiștii au interzis șoferului să pornească și au solicitat intervenția colegilor de la Inspectoratul Național de Patrulare.

La solicitarea de a prezenta un act de identitate și să coboare din mașină, șoferul a devenit agresiv a început să insulte și să amenințe polițiștii.

Acesta a fost condus la Dispensarul Narcologic pentru stabilirea stării de ebrietate, însă a refuzat să fie testat. Ulterior a fost escortat la IP Buiucani pentru identificare și documentare. Pe numele său au fost inițiate două cauze penale pentru refuzul de a fi testat alcoolscopic și pentru ultragierea angajaților poliției.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: