(VIDEO) Blinken a blocat cerul și pământul în Moldova, ploile fac ravagii, a treia licitație la aeroport/ Știri NewsMaker
Full Article 30 second read

(VIDEO) Blinken a blocat cerul și pământul în Moldova, ploile fac ravagii, a treia licitație la aeroport/ Știri NewsMaker

Știrile NewsMaker sunt din nou pe fir. În această ediție:

 • A blocat cerul și străzile: Antony Blinken a sosit la Chișinău.
 • Consecințele ploilor abundente: grindină și drumuri inundate.
 • Remanieri la externe și finanțe.
 • A treia licitație la Aeroportul Chișinău.
 • Unde vor merge moldovenii în vacanță sau ce destinații recomandă?

  Abonați-vă la canalul nostru de YouTube ca să aflați primii despre cele mai noi buletine de știri și pentru a primi notificări.

  Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.
  Vreți să susțineți ceea ce facem?

  Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

  Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: