(VIDEO) Bloggerul Nekoglai expulzat în Moldova din Rusia promite Ucrainei drone în valoare de $100 000
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Bloggerul Nekoglai expulzat în Moldova din Rusia promite Ucrainei drone în valoare de $100 000

Bloggerul Nekoglai (Nicolai Lebedev) care a revenit în Republica Moldova după ce a fost expulzat din Rusia în urma unui scandal, fiind acuzat că a parodiat armata rusă, se declară acum luptător cu regimul rusesc. Acesta a publicat un video în care promite că va cumpăra drone în valoare de 100 mii de dolari, pe care le va transmite personal armatei ucrainene.

„Chiar în această săptămână voi cumpăra drone în sumă de 100 000 de dolari, am ales deja modelele. Voi merge personal în Ucraina și le voi înmâna Forțelor Armate ucrainene de la Kiev. Voi lupta cu regimul rusesc până la sfârșitul zilelor mele”, a spus acesta într-un video.

Nekoglai este unul dintre cei mai populari bloggeri în rusă. Canalul său de TikTok este urmărit de circa 9,5 mln de persoane. Până anul trecut, el a locuit la Moscova.

În noiembrie 2022, el a fost reținut pentru că a parodiat un soldat rus care respinge o grenadă și a publicat imaginile pe internet.

Judecătorii au decis să îl deporteze în Moldova. Înainte de asta, pe internet au apărut imagini în care Nekoglai își cere scuze pentru gestul său. El a declarat că ar fi fost torturat de poliție, iar aceștia intenționau chiar să îl agreseze sexual cu o sticlă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: