(VIDEO) Bustul poetului rus Alexandr Pușkin din Harkov a fost demontat
Full Article 40 second read

(VIDEO) Bustul poetului rus Alexandr Pușkin din Harkov a fost demontat

Bustul poetului rus Alexandr Pușkin, care se afla în orașul Harkov, a fost demontat, se arată într-un comunicat publicat dconsiliul local.

Potrivit autorităților locale, bustul va fi conservat.

Soarta de mai departe – dacă va fi păstrat în muzeu sau se va găsi un alt loc în spațiul cultural și istoric din Harkov – vom decide după victoria Ucrainei. Bustul poate deveni parte a expoziției dedicate mișcării național-eliberatoare, întrucât acum mai mult de 100 de ani, încă înainte de revoluția din 1917, activiștii intenționau să îl demonteze”, se mai arată în declarația Consiliului local.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: