VIDEO Căușeni: trei copii au ajuns în stare gravă la spital, după ce podul casei în care locuiau a căzut peste ei
Full Article 50 second read

VIDEO Căușeni: trei copii au ajuns în stare gravă la spital, după ce podul casei în care locuiau a căzut peste ei

Trei minori, cu vârstele de 1, 2 și 3 ani, au ajuns la spital, după ce podul casei în care locuiau a căzut peste ei. Incidentul s-a întâmplat pe 24 decembrie, în orașul Căușeni, în timp ce familia lua masa, scrie presa locală.

Părinții minorilor au spus că copiii se jucau în casă, când la un moment dat podul din lut s-a prăbușit peste ei. La fața locului au intervenit două ambulanțe, care au preluat copiii, anunță Studio-L.

Potrivit sursei locale, doi minori – unul de un 1 an și altul de 3 ani, au ajuns la terapie intensivă, iar copilul de 2 ani – în secția de traumatologie.

Familia își cumpăraseră casa recent, precizează sursa citată.

Poliția din Căușeni investighează cazul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: