VIDEO Controale inopinate la companii prestatoare de servicii taxi. Ce au depistat oamenii legii
Full Article 50 second read

VIDEO Controale inopinate la companii prestatoare de servicii taxi. Ce au depistat oamenii legii

Timp de o săptămână, polițiștii capitalei au desfășurat acțiuni de verificare a companiilor prestatoare de servicii taxi. Peste 200 de vehicule au fost supuse verificării, și prin urmare, au fost depistate mai multe încălcări.

Este vorba despre vehicule reutilate și care nu au fost supuse testării tehnice; defecțiuni tehnice în sistemul de frânare, în dispozitivele de iluminare a farurilor și a semnalizatoarelor de viraj-avarie. Totodată, s-a constatat încălcarea regulii de amplasare a numărului de înmatriculare sau conducerea vehiculului fără un astfel de număr.

Au fost sancționați șoferii și administrația a șase întreprinderi de taxi. 11 plăcuțe de înmatriculare au fost ridicate și au fost interzise spre circulație 35 de automobile.

Poliția dă asigurări că măsuri similare vor fi desfășurate și în zilele următoare.



Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: