VIDEO Copil lovit de mașină pe o trecere de pietoni din Ocnița. A fost transportat la spital
Full Article 2 minutes read

VIDEO Copil lovit de mașină pe o trecere de pietoni din Ocnița. A fost transportat la spital

Un băiat de 13 ani a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din orașul Ocnița. Cazul a avut loc pe 14 mai, după ce șoferul automobilului a ignorat indicatorul rutier. Urmare a accidentului, minorul a fost transportat la spital. Precizările au fost făcute pentru NewsMaker de ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ocnița Svetlana Talpă. 

Ofițerul de presă a declarat că accidentul rutier a avut loc pe 14 mai, pe o stradă din orașul Ocnița, și că oamenii legii au intervenit la fața locului în jurul orei 08:00.

„Din primele cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat în orașul Ocnița, conducând un autoturism de model Dacia Logan, nu a acordat atenția cuvenită situației rutiere. Acesta ar fi ignorat indicatorul rutier 5.50.1 „Trecere pentru pietoni”, neacordând prioritate în timpul traversării legale a trecerii de pietoni, moment în care a tamponat un minor în vârstă de 13 ani, din același oraș”, a menționat ofițerul de presă.

Talpă a mai spus că, în urma accidentului rutier, minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Conducătorul auto a fost supus testării cu alcoolscopul, rezultând că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului rutier. Investigațiile continuă pentru a clarifica toate circumstanțele legate de acest accident”, a adăugat ofițerul de presă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: