VIDEO „Cu cât cheltuiesc mai mult, cu atât pot mânca mai mult.” Campion mondial, antrenor de fitness, despre sănătate, slăbit și alimentație corectă
Full Article 40 second read

VIDEO „Cu cât cheltuiesc mai mult, cu atât pot mânca mai mult.” Campion mondial, antrenor de fitness, despre sănătate, slăbit și alimentație corectă

Cum să slăbești până la vară, cum să slăbești rapid, este posibil să slăbești fără a muri de foame – este doar o mică parte din întrebările utilizatorilor Google.

Dar cum să faci așa ca nu doar să slăbești, dar și să menții rezultatele obținute fără a ieși din zona de confort – corespondentul NewsMaker Anastasia Șeptalova a decis să discute aceste întrebări cu campionul mondial și dublul campion european la dansuri de sală, antrenorul de fitness și coach-ul certificat Dorian Porcesco.

El ne-a povestit cum reușește să se mențină într-o formă fizică bună, dacă respectă sau nu o dietă și ce sfaturi le oferă clienților săi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.
Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: