VIDEO „Cu un buget de 65-70 de mii de euro nu prea ai la ce te uita”. Ce se întâmplă pe piața imobiliară din Chișinău și de ce prețurile continua să crească
Full Article 30 second read

VIDEO „Cu un buget de 65-70 de mii de euro nu prea ai la ce te uita”. Ce se întâmplă pe piața imobiliară din Chișinău și de ce prețurile continua să crească

Prețul apartamentelor din Chișinău crește pe parcursul anului și, conform datelor specialiștilor, o micșorare sau o stabilizare a acestuia nu se prevede. Echipa NewsMaker a discutat cu agentul imobiliar Dmitrii Mordvinov, care ne-a spus cât costă acum în Chișinău un apartament cu reparație, cu cât au crescut deja prețurile și de ce costul unui metru pătrat continuă să crească.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: