VIDEO Cursuri online gratuite de matematică și informatică pentru elevii care se pregătesc de BAC
Full Article 2 minutes read

VIDEO Cursuri online gratuite de matematică și informatică pentru elevii care se pregătesc de BAC

Universitatea Tehnică a Moldovei anunţă că va susţine cursuri online – o alternativă pentru elevii care au în acest an examene de bacalureat şi care stau acasă în aceste zile, după ce şcolile au fost închise din cauza coronavirusului.

„Chiar dacă organizarea activităţilor academice la moment nu este posibilă, cert este că BAC-ul din vară nu va ţine cont de această situaţie. Pregătirile trebuie să continue, iar Universitatea Tehnică a Moldovei  dispune de resursele necesare pentru a oferi o alternativă pe măsură – cursuri online”, se spune în anunţul UTM.

Astfel, din postura sa de organizator, Centrul de Informare şi Ghidare în Carieră al UTM, în colaborare cu Direcţia Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii şi sub egida prorectorului informatizare, relaţia cu mediul socio-economic, imagine şi comunicare Dinu Ţurcanu, aduc la cunoştinţa liceenilor şi elevilor din colegii/centrele de excelenţă că UTM va organiza în continuare cursurile de pregătire pentru BAC la matematică şi informatică, acestea urmând să se desfăşoare în format online, pe 14 şi respectiv 21 martie 2020.

Unul din cursuri, matematica a început la ora 10 şi poate fi urmărit pe pagina de Facebook a universităţii, iar al doilea va începe la ora 12.00 (informatica) şi va putea fi urmărit LIVE, de asemenea, pe pagina de Facebook a UTM.

Geplaatst door UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei op Zaterdag 14 maart 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: