VIDEO „De ce ați acceptat „Sheriff” în campionatul Moldovei?” Cum fostul antrenor al Sheriff Tiraspol a plecat să lupte în Ucraina. Interviu NM cu Iurii Vernidub
Full Article 50 second read

VIDEO „De ce ați acceptat „Sheriff” în campionatul Moldovei?” Cum fostul antrenor al Sheriff Tiraspol a plecat să lupte în Ucraina. Interviu NM cu Iurii Vernidub

Antrenorul ucrainean Iurii Vernidub a realizat ceea ce mulți credeau că este imposibil: sub conducerea sa, clubul de fotbal Sheriff din Tiraspol a intrat în Liga Campionilor. Activitatea lui Vernidub în Transnistria s-a încheiat odată cu începerea invaziei pe scară largă a Ucrainei de către Rusia. Deja în februarie 2022, a plecat acasă și a intrat în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei.

Fostul antrenor al Sheriff (și soldat activ al Forțelor Armate ale Ucrainei) a explicat, într-un interviu acordat corespondentului NM Daria Slobodchikova, de ce a acceptat să lucreze în Transnistria, unde este staționată armata rusă, care este diferența pentru el între Lugansk și Tiraspol, dacă plănuiește să revină la echipa de la Tiraspol  și de ce „fotbalul este adevărata politică”.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: