VIDEO Dodon, supărat că a fost ținut 45 de minute sub ușă de către procuror: „Băiețelul acesta are complexe de la grădiniță”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Dodon, supărat că a fost ținut 45 de minute sub ușă de către procuror: „Băiețelul acesta are complexe de la grădiniță”

„Le trebuie show-uri!” – este reacția fostului președinte de țară, Igor Dodon, după ce a fost audiat la Centrul Național Anticorupție (CNA), în data de 17 iunie. Fostul șef al țării s-a arătat deranjat că ar fi fost nevoit să aștepte procurorul de caz sub ușă 45 de minute și susține că a fost citat pentru o acțiune procedurală. Imaginile au fost publicate de portalul ProTV.md.  

Am fost invitat pentru o acțiune procedurală, care, de obicei, cum spun avocații, în 90 sau 99 la sută dintre cazuri se face prin avocați sau prin poșta electronică. Le trebuie show-uri. 45 de minute ne-au ținut sub ușă. Eu cred că băiețelul acesta are complexe de la grădiniță. Nu știu ce-i cu dânsul. Ce înseamnă asta? Mă refer la procuror. Scopul este ca să facă show. E straniu pentru ce trebuie acest show”, a declarat Igor Dodon pentru presă.

Ex-președintele Igor Dodon s-a prezentat în cursul dimineții de astăzi, 17 iunie, la Centrul Național Anticorupție. El a fost huiduit de unul dintre activiștii civici. „Iuda, trădătorule!”, a scandat acesta.

De menționat că, Igor Dodon figurează într-un dosar penal în care este învinuit de îmbogățire ilicită, corupere pasivă, trădare de patrie și acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală. Asta după ce în mai 2020 deputatul Iurie Reniță a publicat un video în care se vede cum Igor Dodon primește o pungă neagră de la fostul politician Vlad Plahotniuc.

În dosarul „Kuliok” este vizat și fratele Galinei Dodon, Petru Merineanu, care a fost plasat în arest în Penitenciarul nr. 13, precum și soția fostului șef al statului, Galina Dodon, căreia i se încriminează complicitate la îmbogățire ilicită. Oamenii legii susțin că fostul cuplu prezidențial ar deține personal și prin intermediari bunuri care depășesc suma de 21 mln de lei. Asta cu toate că au declarat venituri de doar 3 mln lei. După audierea din 16 iunie, fostei prime-doamne a Republicii Moldova i-a fost aplicată interdicția de a părăsi țara pe un termen de 60 de zile.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: