(VIDEO) După o pauză de 7 ani, trupa „Metallica” a lansat videoclipul piesei „Lux Æterna”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) După o pauză de 7 ani, trupa „Metallica” a lansat videoclipul piesei „Lux Æterna”

Trupa rock „Metallica” a lansat un videoclip pentru single-ul „Lux Æterna”. Muzicienii au clasat videoclipul drept unul dintre cele mai tari din istoria lor. Numele single-ului – „Lux Æterna” din latină se traduce ca „lumină veșnică”.

Pe lângă detaliile despre videoclip, Metallica și-a anunțat fanii despre ce va fi următorul album, care urmează să fie lansat pe 14 aprilie 2023 sub numele „72 Seasons”. Acesta va conține 12 piese cu o durată totală de peste 77 de minute. Albumul a fost scris de către James Hetfield împreună cu Greg Fidelman și Lars Ulrich.

„72 de sezoane. Primii 18 ani din viața noastră, care ne formează sinele adevărat sau fals. Ideea că părinții noștri au răspuns la întrebarea noastră: „Cine suntem?” Posibile variații ale personalității noastre. Cred că ceea ce este cel mai interesant este să explorăm în continuare aceste convingeri de bază și modul în care acestea influențează percepția noastră asupra lumii de astăzi. O mare parte din experiența noastră adultă este reluarea sau reacția la experiențele copilăriei. Prizonieri ai copilăriei sau eliberarea de cătușele pe care le purtăm”, a explicat James Hetfield.

Ultimul album al truperi rock a fost lansat în 2016 cu numele de „Hardwired… To Self-Destruct”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: