VIDEO „Este vorba despre prezentarea unor informații pe care noi le numim fake news-uri”. Filip, despre plecările din PDM
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Este vorba despre prezentarea unor informații pe care noi le numim fake news-uri”. Filip, despre plecările din PDM

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a venit cu o reacție după ce mai mulți membri ai organizațiilor teritoriale Orhei, Briceni, Nisporeni și Șoldănești au anunțat că părăsesc formațiunea. Filip este de părere că PDM este supus unui atac media, „care să creeze impresia că se întâmplă ceva dramatic la Partidul Democrat”.

„Cu toții am constat defapt că este vorba despre prezentarea unor informații pe care noi le numim fake news-uri. Să le luăm pe rând. Am văzut știrea cu ce s-a întâmplat la Orhei, precum că organizația Partidului Democrat din Orhei a plecat. Fals. Au plecat doi oameni. După aceea a fost ședința organizației teritoriale. Echipa rămâne integră”, a declarat Filip în cadrul unui briefing de presă.

„Briceni. Personal m-am deplasat la Briceni. Am avut o întrevedere cu echipa. Din ceea ce a fost prezentat instituțiilor media, precum că a fost o ședință cu participarea a 17 oameni, care au votat pentru plecarea din partid. Fals. Într-adevăr a avut loc o ședință, unde au participat 12 oameni și care categoric au spus că nu pleacă. Doar doi au semnat”, a explicat Filip.

Totodată, acesta a declarat că „la Briceni, această echipă a fost invitată la un frigărui”, unde membrilor li s-a propus să semneze declarația, iar aceștia au refuzat.

Menționăm că în ultimele două zile, mai mulți democrați au părăsit rândurile PDM. Este vorba despre Organizația Teritorială Șoldănești, Organizația Teritorială NisporeniOrganizația Teritorială Briceni și Organizația Teritorială Orhei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: