VIDEO Experiment social la Chișinău. Cum au reacționat trecătorii la inscripția „Copiii LGBT”
Full Article 40 second read

VIDEO Experiment social la Chișinău. Cum au reacționat trecătorii la inscripția „Copiii LGBT”

În capitală a fost efectuat un experiment social. Pe strada pietonală „Andrei Doga” a fost amenajată o compoziție din flori cu mesajul: „Copiii LGBT”. Reacțiile trecătorilor au fost diferite. „Ne spune multe despre starea societății în care trăim”, susține Centrul Genderdoc-M, care a făcut experimentul social.

„Am scris din flori „Copiii LGBT” pe strada pietonală din Chișinău, Andrei Doga, apoi am urmărit reacțiile trecătorilor. Felul în care persoanele au interacționat cu inscripția de pe pavaj, ne poate spune multe despre starea societății în care trăim. Dar vă lăsăm să citiți singuri această „poveste””, comunică reprezentanții Centrului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: