(VIDEO) Încă un accident la Arena Chișinău. Un bărbat a fost rănit după ce o dronă i-a căzut peste față, în timpul concertului Bi-2
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Încă un accident la Arena Chișinău. Un bărbat a fost rănit după ce o dronă i-a căzut peste față, în timpul concertului Bi-2

Incident în timpul concertului Bi-2, din 10 martie, care a avut la Arena Chișinău. Un bărbat de circa 50 de ani a fost rănit, după ce i-a căzut peste față o dronă pe care era montată o cameră de filmat.

Persoanele care au observat incidentul au cerut artiștilor ruși să oprească concertul, însă se pare că solistul nu a înțeles ce s-a întâmplat.

Contactată de NM, Diana Fetco, șefa secției comunicare și protocol din cadrul IGP, a precizat că a fost inițiat un dosar penal.

„Avem înregistrat un astfel de caz. Victima este un bărbat de circa 50 de ani. A fost inițiat un dosar penal pentru provocarea leziunilor corporale, dar așteptăm expertiza medicilor. Ulterior, dosarul va fi expediat la Procuratură“, a precizat Fetco pentru NM.

Amintim că în ajun de Crăciun pe stil nou a fost deschisă Arena Chișinău. Edificiul a fost inaugurat cu un concert istoric al trupei „Okean Elzy”. Înainte de concert, un bărbat de 39 de ani a căzut de la înălțime și a ajuns de urgență la spital. Mai exact, acesta a căzut de la înălțimea de aproximativ 2,5 metri.

Administratorul Chișinău Arena spunea că accidentul s-a produs după ce a cedat balustrada unei tribune. „Persoana respectivă avea o greutate după medie. O să vedem care a fost cauza, s-a lăsat prea tare sau cum”, a comunicat el.

Soția bărbatului care a căzut în gol declara că acesta este internat în stare gravă, iar medicii au prognoze pesimiste cu privire la șansele acestuia de a mai merge vreodată. „Șanse ca bărbatul să mai poată merge pe picioare singur, practic nu mai sunt. La moment, medicii luptă ca bărbatul să poată sta măcar pe șezute”, se arăta în plângerea adresată șefului secției urmărire penală din cadrul IP Râșcani.

Ulterior, administrația Chișinău Arena a anunțat că a fost stabilită cauza preliminară a incidentului, produs pe 24 decembrie pe teritoriul complexului. Reprezentanții Arenei au menționat că bărbatul a căzut în gol din cauza „unui viciu ascuns al sudurii, la un element din construcția balustradei”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: