Cum și de ce a căzut în gol un bărbat înainte de concertul Okean Elzy? Administratorul Chișinău Arena explică
Full Article 2 minutes read

Cum și de ce a căzut în gol un bărbat înainte de concertul Okean Elzy? Administratorul Chișinău Arena explică

Administratorul Chișinău Arena anunță va crea o comisie pentru a investiga cazul bărbatului căzut în gol înainte de concertul trupei „Okean Elzy” din 24 decembrie. Tot el spune că accidentul s-a produs după ce a cedat balustrada unei tribune. „Persoana respectivă avea o greutate după medie. O să vedem care a fost cauza, s-a lăsat prea tare sau cum”, a comunicat el. 

Pentru TV8, administratorul Arenei Eduard Calancea a declarat că bărbatul care a ajuns la Urgență este un spectator și nu un membru al trupei, așa cum s-a vehiculat.

El spune că accidentul s-a produs după ce a cedat balustrada unei tribune, aflată la o înălțime de aproximativ doi metri și jumătate.

„Era o persoană care era participant la eveniment. S-a petrecut cazul înaintea de începerea propriu zisă a concertului, evenimentului. Era o balustradă, deci persoana respectivă avea o greutate după medie. O să vedem care a fost cauza, s-a lăsat prea tare sau cum”, a menționat Calancea.

Administrația Arenei susține că va crea o comisie pentru a investiga cazul: „Noi acuma conform legislației creăm o comisie de investigații. A fost anunțată și compania constructoare despre cazul respectiv și organele competente. O să venim cu un comunicat pe cazul respectiv și din ce cauză a avut el loc”.

Pentru sursa citată, reprezentanții Polițiști au declarat că au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

***

Amintim că în ajun de Crăciun pe stil nou a fost deschisă Arena Chișinău. Edificiul a fost inaugurat cu un concert istoric al trupei „Okean Elzy”.

Înainte de concert, un bărbat de 39 de ani a căzut de la înălțime și a ajuns de urgență la spital. Mai exact, acesta a căzut de la înălțimea de aproximativ 2,5 metri.

Poliția a declarat că urmează să verifice imaginile de pe camerele de supraveghere și să stabilească toate circumstanțele cazului. Purtătoarea de cuvânt de la Institutul de Medicină Urgentă, Dorina Arsene, a spus pe 26 decembrie că bărbatul beneficiază de asistență medicală în volum deplin.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: