VIDEO Incendiu în apropierea frontierei moldo-ucrainene: focul s-a extins pe o suprafață de 3 hectare
Full Article 1 minutes read

VIDEO Incendiu în apropierea frontierei moldo-ucrainene: focul s-a extins pe o suprafață de 3 hectare

Incendiu în apropiere de linia frontierei moldo-ucrainene, pe o suprafață de aproximativ de 3 ha. A luat foc vegetația, au raportat reprezentanți Poliției de Frontieră a Republicii Moldova, în seara zilei de 7 octombrie. 

Un incendiu de vegetație s-a produs în după-amiaza zilei din ajun în apropiere de linia frontierei moldo-ucrainene. Focul s-a extins pe o suprafață de aproximativ de 3 ha.

„Până la sosirea pompierilor, angajații Sectorul Poliției de Frontieră Tudora au intervenit cu forțele proprii la stoparea răspândirii arderii. Datorită efortului comun al polițiștilor de frontieră și al pompierilor, la scurt timp focul a fost localizat”, au precizat reprezentanții instituției de la frontieră.

Prin urmare, Poliția de Frontieră a îndemnat oamenii „să respecte regulile anti incendiare și să nu admită aruncarea chibriturilor sau țigărilor aprinse pe suprafețe de iarbă uscată, pentru a evita focarele de vegetație”. „În condiții de vânt și umeditate redusă, focul se extinde cu repeziciune”, a menționat instituția.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: