VIDEO Incendiu într-un local din Căușeni: cinci echipe de salvatori luptă cu focul
Full Article 50 second read

VIDEO Incendiu într-un local din Căușeni: cinci echipe de salvatori luptă cu focul

Un incendiu a izbucnit într-o anexă de pe teritoriul unui local din orașul Căușeni, în după-amiaza zilei de 30 aprilie. Flăcările se răspândesc spre acoperișul construcției. Cinci echipe de salvatori lucrează pentru stingerea incendiului. Informațiile au fost raportate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) într-un comunicat.

Apelul la Servciul 112 a fost recepționat la ora 15:01. Oamenii legii au fost sesizați că un incendiu a izbucnit în interiorul unui local de pe strada Ștefan cel Mare 8 din orașul Căușeni.

La fața locului au intervenit cinci echipe de salvatori, care au stabilit că arderea s-a produs într-o anexă din spatele clădirii cu trei nivele, iar focul se răspândește spre acoperișul construcției.

În prezent forțele IGSU continuă să lucreze la fața locului pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Victime nu au fost raportate.

Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: