VIDEO Într-un coteț, lângă porci. Ucraina publică imagini cu ferma în care dormeau soldații ruși, la Herson
Full Article 1 minutes read

VIDEO Într-un coteț, lângă porci. Ucraina publică imagini cu ferma în care dormeau soldații ruși, la Herson

Serviciul de Securitate al Ucrainei a făcut publice imagini cu o fermă de porci unde dormeau soldați ai unei unități rusești din Herson, regiune unde forțele ucrainene desfășoară o contraofensivă prin care au fost eliberate numeroase localități.

„După eliberarea Lyubimovka în regiunea Herson, ofițerii SBU au început să verifice pozițiile abandonate ale așa-numitei „a doua armate a lumii”. Și din ce au văzut, nu și-au putut reține lacrimile de râs”, se arată în mesajul SBU care însoțește imaginile video.

În imaginile postate de Serviciul de Securitate al Ucrainei pot fi observate lucruri personale, haine, mâncare sau sticle goale lăsate în urmă de soldații ruși. Totodată, sunt observate mai multe mașini de spălat, care se presupune că ar fi furate, după cum scrie presa din Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: